luni, 19 ianuarie 2009

click ... o durere ciudata in piept ... s-apoi tacre




Era mult prea perfect ca totul sa fie realitate ... totul a inceput foarte brusc si se terminase la fel de brusc.

Totul incepuse cu niste convorbiri banale la telefon si apoi cateva intalniri care au dus la o minunata relatie.Sarutarile dulci, atingerile duioase, buzele catifelate si dulci ca mierea, totul era ceva magnific si incredibil de a fi adevarat.O poveste si un vis care incepea sa prinda viata si sa devina cel mai minuat lucru care mi se putea intampla vreodata ... sa intalnesc fata mult astepata ... aceea alaturi de care eram in stare sa fac sacrificiul suprem de a imi unii destinul cu ea pt tot restul vietii mele ... sa o iubesc apreciez si respect tot restul vietii.

Incepusem povestea cu un sarut dulce de tot care m-a facut sa ma indragostesc pe zi ce trece tot mai mult de ea si sa imi cladesc intregul meu viitor si univers in jurul ei ... dar din pacate povestea se schimbase brusc intr-o zi de iulie... Totul era perfecet se apropiese de mine atat de mult incat m-a facut sa devin un dependent de gingasiile ei, de privirile ei, lucuru care ii facuse foarte usoara apropierea de mine ... se apropiese atat de tare de inima mea si imi spunea vb atat de dulci si pline de venin incat nu simtisem deloc cum fierul rece al unui pistol se apropiese de imina mea.

Totul era perfect eu eram sedus din plin si ma simteam in deplina siguranta in preajma, cand deodata se auzi ... click ... un zgomot ciudat ... un sentiment de durere imi patrunse pieptul ... si totul incepuse sa se invarta in jurul meu (cuvintele: "nu mai vreau sa fim impreuna nu te iubesc si nu te-am iubit niciodata, prefer sa fiu cu el pt ca are bani" ... au fost ca un glont rece care imi strapunse inima mea in clocot de iubirea si dragostea ce i-o purtasem si inca i-o mai port) amintiri placute rele, precum si intrebarile de ce? ce am facut mi se invarteau in minte in timp ce ma prabuseam pe cimentul rece al unui viitor sumbru si atat de negru incat nu reuseam sa vad nici macar o mica scanteie de lumina . Zaceam jos incercand cu ochii in lacrimi si inima sangernada sa o opresc sa ii spun pt ultima oara ca o iubesc, dar ea se intoarse nepasatoare si isi continuase drumul ... probabil spre acel misterios el care ii promisese bani si garantia unui viitor fara lipsa de bani si lucruri materiale, dar oare acest viitor implica si dragoste neconditionata?

Totul din jur se transformase intr-o tacere apasatoare si chinuitoare ... urmata de ultimele rasuflari ale mele in timpul carora cu ochii inlacrimatai ma intrebam ... de ce???????????????????????????????????????te iubesc mai mult ca oricine si oricnad ... de ce nu vezi asta???????????????raceala se instalase deja in sufletul si inima mea care din clocot cum era se trnasformase in inima de gheata ... in acea zi sumbra un vis se stinse dand nastere unei dureri mult prea greu de suportat si o rana mult prea greu de a fi vindecata, fara a lasa urme adanci in sufletul unui biet visator...