duminică, 1 martie 2009

trip to america


finaly am ajuns si eu in usa dupa o lunga calatorie si plina de peripetii inca de la inceput :))

ca tot romanul am lasat foarte multe lucruri pt ultima zi inainte de plecare, printre care si cumpararea dolarilor si uite asa ma trezesc cu vreo 6 ore inainte de plecare sa caut toate casele de schimb valutar deschise nonstop, dar supriza nu avea us dolar :( am crezut ca fac cu nervii am fost la 4 case de schimb valutar si doar a 5 a avea us dolars, dar doar 45, cu chiu, cu vai am reusit sa gasesc o casa mai de doamne ajuta si am reusit sa imi cumpar dolari :) yey i am reday for shoping.

am ajuns in budapesta cu vreo 4 ore inante de plecare ceea ce o fost naspa dar finaly i am on the plane :) si cu nerabdare astept mometul mult prea exagerat de toti decolarea... da intradevar o fost o experienta unica, dar nu atat de exagerata precum ziceau toti, asa finaly i am in the clouds ad than in the sky ... o priveliste cu totul si cu totul deosebita :) atat de departe de pamant (vreo 11056 de km daca imi aduc bine aminte ) si atat de aproape de D-zeu :) nice, doar ca El ii aproape de noi tot timpul ii in inima noastra :D

Dupa un lung drum de 10 ore si 45 de minunte, extrem de obositor finaly ajung pe jfk new york (cica ar fi cel mai mare aeroport din lume, probabil o sa verific asta sa vad, traiasca google-ul :)) ) multe lumea aglomeratie la maxim. Toti pierduti in gandurile lor ... normal ca am auzit si mult mediatizata injuratua f..k them i miss the plane :)) and :(( pt acel om chiar imi pare rau dar se mai intampla. normal ca avionul in care trebuia sa ma imbarc pt a ajunge la nashville din cauza vremi extrem de naspa intarzaie 1 ora, lucru care il aflu cu 5 minute intainte de timpul de imbarcare ... yup se citea pe fetele tuturor dezamagirea si nervozitatea ... nervii erau intinsi la maxim toate avioanele aveau intarzarie de pana la 2 ore.

Finaly dupa cele 3 ore petrecute in aeroport plus inca una din cuza vremii urmeaza imbarcarea in avion normal mult mai mic pt zboruri interne. eram gata de plecare, doar ca ni se comunica ca avem o mica intarzaiere (daca statul in avion o ora si 40 de min pt ei reprezinta o intarzaiere mica sincer ma bucur ca nu am prins-o pe cea mare) si finaly dupa 2 ore si 40 de min urmeaza aterizarea pe aeroportul din nashville, urmat de un lung si obositor drum de 1 ora si 20 de min cu masina pana in minunatul oras cookeville :)

azi am fost la shopping (cool, am fost la garage sale unde poti gasi lucrui faine pe bani de nimik si la cateva wallmark si mai multe chestii), frate au niste sales astai aici de nu ii adev o bluza levis care in rom ii cateva sute de mii de lei poate chiar un mil si ceva doar 7 $ wow.

Si normal ca am papat pt prima data creveti si raci :) yamy :)

Iar in spre seara meetengul cu echipa alaturi de care o sa lucram toata saptamana (pt ca in fond si la urma urmei scopul pt care sunt aici impreuna cu inca 3 pastori romani este misiunea - o conferinta de misiune)

Inchei aici urmand cu altele in zilele ce urmeaza