duminică, 22 februarie 2009

dependenta



Ciudat, dar dureros de adevarat :( ... ne nastem cu dorinta de a fi liberi, dar spre final ajungem a fi prizonierii propriilor noastre dorinte si dependente ... fie ca vorbim de droguri, tigari, baturura sau sex, sau de dependenta zilnica care corupe generatia noastra inca de la o varsta frageda ... dependenta de internet, calculator sau telefonia mobila.Lucruri de care vedenim dependenti zi de zi tot mai mult.

Trist dar din pacate adevarat, suntem zilnic virusati de reclame si mesaje care promoveaza aceasta dependenta ca pe ceva bun ... "acum ai convorbiri nelimitate", "internet la viteza mare", "doza zilnica de minimartieni(vitamine) iti vor face copilul mai puternic si rezistent(sau mai bine zis dependent)" ... iar noi din pacate nu facem nimik, ca sa ripostam ci mai degaraba le acceptam, doar pt ca cei din jurul nostru o fac.

Yup adevarul despre care se pare ca nimeni nu mai vrea sa vorbeasca: internetul si telefonul alaturi de multe alte lucruri care incet dar sigur detin controlul vietii noastre le consideram ca pe ceva necesar, fara de care nu putem trai ... oare asa sa fie?

Va indem pe cei ce imi cititi blogul incercati sa stati 1 zi fara a avea acces la internet, telefonul mobil sau orice alta chestie care creeaza dependenta in viata voastra sa vedeti daca chiar nu se poate trai fara ... daca chiar murim daca nu folosim telefonul, internetul sau orice alta chestie care creeaza dependenta sa vedem murim?????? probail ca nu ... de aceea eu nu ma risc si va indemn pe voi sa faceti primul pas :)))

Trebuia sa termin pe un ton pozitiv :)