vineri, 20 martie 2009

Today is about …


Azi vreau sa fie o zi mai speciala, vreau sa vorbesc despre ea … fiinta care imi invadeaza 24/7 mintea,gandurile si fiecare particula din corpul meu. Da azi vreau sa vorbesc despre scumpa mea iubita Gabriela.

Timp de aproape o luna de zile am incercat sa imi adun toate gandurile despre ea si sa le pun intr-o forma bine structurata si concisa, dar datorita felului meu de gandire multilateral imprastiata si recombinata  la care se mai adauga putin din mireasma plina de iubire si tandrete care a devenit ca un drog pentru un biet visator ca mine, mi-au facut foarte grea aceasta munca. Ii greu sa pui intr-o forma concisa ganduri despre o persoana care a devenit pentru tine atat de brusc si pe neasteptat ceea ce asteptai de mult si credeai ca nu mai vine. Cu o viteza extrem de ametitoate gandurile se reinnoiesc si infloresc parca la fiecare secunda asa incat e foarte greu sa alegi doar cateva din miile de ganduri si amintiri placute pe care le-am petrecut alaturi de ea. Am zis ca-i greu deoarece aceste ganduri se schimba atat de des si altele noi le ia locul celor trecute, dar nicidecum acele vechi nu isi pierd insemnatatea si sincer sa fiu imi este imposibil sa fac o etalonare a lor deoarece fiecare din ele sunt extrem de pretioase.

Dar gata cu vorbaria pentru ca subiectul principal este ea, iubirea mea. Persoana in ochii careia ma pierd si as vrea sa raman pierdut pe vecie sa hoinarim impreuna prin multitudinea de vise create impreuna sa ne iubim si sa traim o suta de ani sau de ce nu o mie sau poate chiar o vesnicie. Ea este fata al carui simplu zambest, sau gand ce ma duce la ea, are puterea de a aduce in zilele cele mai rele si mohorate din viata mea, o raza de soare, atat de bine venita si mult indragita de catre un mic visator aproape zdrobit de problemele crude a lumii in care traim. Cu glasul ei bland ca susurul unui izvor in desert, imi da puterea sa trec peste tot si peste toate, acel glas bland si gingas al ei care- mi spune “Tu trebuie sa mergi, sa lupti mai departe ... caci viata-i o lupta continua, iar daca tu ai sa cazi eu sunt alaturi de tine, sa te ridic si noi amandoi vom birui prin dragoste si iubire.”

Cand bratele ei ma strang si ma tin aproape-i de pieptul ei plin de iubire, simt siguranta cat pentru o suta de vieti si dorinta de a le trai alaturi de ea, simt ca nimic nu poate a ne sta impotriva si ca totul o sa fie ok atat timp cat sunt cuprins in bratele ei. Sarutarea ei dulce ma face sa simt cum timpul se opreste in loc si refuza a se clinti, oprind alaturi de el intreg universul doar pentru a privi minunata-i faptura si zambetul ei cu totul magnific.

Si acum imi este foarte greu sa im scot din mintea mea extrem de imprastiata  idei care sa aiba un senes, deoarece cand ma gandesc la ea, eu ma pierd in multimea de vise si ganduri legate de ea. Din clipa cand am vazut-o si mai tarziu am inceput sa vb am inteles si am stiut ca eu vreau ca ea sa imi fie a mea sotie pe veci si sper din adins ca totul asa sa fie.

In ziua de azi e greu sa gasesti fete dragute, destepte si pocaite, la fel cat de greu iti este sa gasesti de esti fata un baiat plin de farmec iubire si sa mai fie si destept, dragut si daca se poate sa te si iubeasca. Traim intr-o lume in pilna schimbare, cand totul se schimba atat de des, de la idei, principii si vise in special. O lume ce spulbera pe toti cei ce vor sa viseze cu ochii deschisi si sa traiasca ceea ce de mici au visat.

As vrea ca sa pot sa ii spun tot mai mult cat de mult o iubesc si imi place de ea pt ceea ce este. Aceea fata la care eu mult am visat si la care sincer sa fim am renuntat a mai visa crezand ca ceea ce vreau doar in vis pot sa gasesc sau in povestile cu printi si printese, ce de mic le citeam.Dar toate acestea brusc s-au schimbat cand am intalnit-o pe ea, iubirea mea, ce care imi face inima razna s-o ia si tot corpul sa imi fie cuprins de un fior de iubire.

Ar mai fi mult de spus cand vine vorba de dragostea mea, iubita mea, inimioara mea, dar gandurile iar au inceput la vale s-o ia sa fuga atat de repede la ea incat nu mai pot sa ma concentrez cat as vrea asa ca inchei aici aceasta postare depsre dragostea mea. Te iubesc si te voi iubi mereu iubirea mea Gabriela :*:*:*:*:*

Visele chiar devin realitate !!!