duminică, 8 februarie 2009

daca pozele ar vorbi





Dupa o lunga pauza am hotarat sa postez si eu ceva ... am avut o saptamana plina de zbucuiumari si lupte interioare si ma hotarasem sa renunt in a mai scrie pe blog cel putin pt o vreme, dar ascultand aceasta melodie am dat peste o poza de pe cand aveam vreo 10 ani de zile, eram in parc cu fratele meu :)) o poza pe care probabil o sa o postez mai tarziu ... uitandu-ma la ea si ascultand aceasta melodie am incercat sa imi aduc aminte care erau visele mele de pe atunci si daca poza chiar ar vorbi cu mine cel de acum, oare ce mi-ar zice?oare mi-ar zice ce zice melodia ca sunt ceea ce imi doaream atunci sa fiu??????

Si uite asa am inceput cautarea acelor mici dorite de pe acea vreme a inoncetei, iar in minte mea ce de acum atat de aglomerata si plina de frustrari, indoilei, ura, iubire si multe alte sentimente care ne incearca pe toti cu greu am reusit sa caut ceea ce cautam cu adevart :P cautare nu a fost chiar atat de usoara pe cat speram deoarece am realizat ca fiecare an din viata mea si fiecare experienta prin care am trecut mi-au adus alte dorinte mai mari si mai intense ... parcurgand miile de dorinte am reusit sa dau de acel mic inocent de acum 12 ani de zile care pe atunci nu is dorea prea multe decat sa fie alturi de fratele lui si familia lui, iar prietenii sa il accepte in gasca lor. "iar cand o sa fiu mare o sa vreau sa conduc masina mea si sa am un servici unde sa merg imbracat la costum" acestea le spuneam la toti cei care ma intrebau:)

In prezent am masina mea, lucrez la o firma de consultanta financiara deci daca ar fi sa poata vb pozele, acel pustan de acum 12 ani de zile mi-ar zice cu un zambet larg pe buze "tu esti ceea ce imi doream sa fiu". Desi puteam sa ajung in multe cazuri negetive prezetate in melodie, multumita lui Dumnezeu si mamei mele am ajuns unde am ajuns.

Daca ar fi sa imi intreb cunoscutii oare ei unde au ajuns?au ajuns unde vroiau ei cand erau copii oare ce mi-ar raspunde ... probabil ca o sa fac acest lucru odata si o sa imi intreb cati mai multi priteni ... dar pana atunci va intreb pe voi care imi urmatiti blogul ... oare pozele voastre daca ar vorbi ce ar zice???????

P.S. ascultati melodia mie mi-o place enorm (versurile is dureros de adevarate)