joi, 30 aprilie 2009

selectioner avem ... ne mai trebuie echipa si valoare :)


Se pare ca pana la urma selectionata Romaniei o ia cu pasi micuti, dar siguri spre lumina, gata cu Piti si ceilalti care pana acuma au intins la maxim nervii tuturor romanilor, pt ca pana la urma echipa nationala este echipa tuturor romanilor pana si a celor care in viata de zi cu zi nu sunt microbisti inraiti si nu au cum se zice microbul in sange.
Antrenorul pe care de mult as fi vrut eu sa ajunga la echipa mea de suflet Dinamo ... da da stiu huuuuuuuu cainii rosii si multe alte huiduilei din partea stelistilor, rapidistilor si asa mai departe, dar pana la urma gusturile si echipele de suflet nu se discuta, asa ca tuturor microbistilor fie ei stelisti, rapidisti , cfristi sau ce sunteti ... haideti sa incurajam un nou start al echipei nationale :) Putem spune ca avem un inceput "tanar":) HAI ROMANIA !!!!!!!! HAI RAZVANE !!! HAI CA SE POATE !!!
Cred ca dupa mult timp putem spune cu tari ca avem la national un seletioner care are fotbalul in sange, si pune pasiune in ceea ce face. Gata cu un Piturca plictisit de viata si de nationala ... ii timpul sa ii lasam pe mercenar acasa si "sa pune mana de la mana" sa adunam o nationala care sa aduca pasiunea si speranta in fotbalul romanesc ... avem nevoie la nationala de patrioti nu mercenari, de tineri care sa joace din suflet si sa poarte cu mandire echipamentul echipei tarii pe care o reprezinta.
Sper din tot sufeltul sa mai poata gasi Razvan astfel de tineri jucatori, intr-o lume a fotbalului atat de pervertita, care sa isi dea viata in teren, sa lupte cu dinti pana in ultima secunda.
HAI ROMANIA !!! si sa auzim numai de bine