joi, 19 martie 2009

Leapşa lui 'aiurea'


Acest gen de leapsa mi s-a parut destul de interesanta cand am vazut-o pe blogul lui zurliu si sper ca nu se supara ca am luat-o de pe blogul lui ... daca da, atunci sa imi fie cu iertare :). Am mai postat inca o leapsa dar asta mi se pare interesanta asa ca am zis sa intru si eu in acest lant al leaspei :))

1. Tu după ce tânjeşti?
Tot timpul am tanjit dupa 3 lucruri care mie mi se par extrem de viatale in viata mea: o familie binecuvantata (o sotie iubitoare, copii si in mijlocul careia sa se simta iubirea, armonia si pacea), pacea sufleteasca si apropierea cat mai mult de perfectiune (niciodata nu o sa ating perfectiunea dar stiu ca macar undeva, candva o sa fiu la 2 pasi in urma ei).

2. Când ai spus ultima oară te iubesc?
Daca se pune si cand am spus te iubesc prin mesaj atunci o fost aseara inainte sa merg la culcare cand i-am trimis iubitei mele (scumpei mele viitoare sotii :* ) un sms cu noapte buna si te iubesc mult de tot, iar daca nu se pune prin sms atunci ieri seara cand am vorbit cu ea la telefon.

3. Defineşte fericirea în 3 cuvinte
iubire, sacrificiu, simplitate

4. Când ai fost ultima oară fericit?
Acum o luna si 19 zile cand am intalnito pe iubirea mea si de atunci fericirea mea este continua si creste pe zi ce trece tot mai mult.

5. Ce crezi că te face fericit?
Eu imi gasesc fericirea in fericirea celor din jurul meu adica sunt fericit cand pot sa ii ajut pe altii si nu astept nimik in schimb, lucrurile simple ale vietii ma fac fericit (un zambet sfios a unui copil in parc, o raza de soare intr-o dimineata mohorata, vocea suava a iubitei mele, rasul colorat al copilasilor, cuplurile de batrani care se plimba prin parcuri tinandu-se de mana ca si cum ar fi prima lor intalnire, zambetul pe buze al mamei mele, bucuria si succesele fratelui meu de care ma bucur ca si cum ar fi ale mele, si multe altele)

6. Când te-ai gândit ultima oară la fericirea ta?
Cand i-am zis iubitei mele ca vreau sa ma casatoresc cu ea si daca ea o sa fie fericita atunci o sa imi gasesc si eu fericirea si o sa fiu fericit daca ea este fericita.

Leapşa merge mai departe la Diana, si la toti cei care vor :)