joi, 22 iulie 2010

download direct din creier versiunea 1.1

Stau de juma de ora in fata laptopului si nu stiu ce naiba sa scriu am lasat prea multe sa se adune, iar acum toate gandurile imi sunt ferfelita. Ma simt captiv in propria lume si persoana ... parca nu mai cunosc lumea din jur si nu ma mai cunosc pe mine.
Prea multe lucruri s-au intamplat si am preferat sa tac sa las blogul deoparte. Sa incerc sa traiesc in realitatea, dar din pacate realitatea nu este nimik altceva decat un mare puzzle compus din iulziile zilnice din care ne hranim zilnic.
De prea multe ori am zis "Lasa ca o sa fie bine", dar oare chiar o sa fie bine??????? "Lasa ca trec/trecem si peste aceasta pasa naspa", dar oare peste a cata?cate mai urmeaza a fi?
Simt ca totul in jurul meu o ia razna si eu impreuna cu tot ce ma inconjoara ... as vrea sa plec dar nu stiu unde ... as vrea sa fug dar nu stiu de ce sau de cine!!!
Pana nu de mult (in urma cu putini ani) ma credeam un om cu principii si credeam ca le am bine stabilite ... credeam ca sunt bine ancorat in principiile si crezurile mele. Dar am hotarat sa fac un mic compromis, sa renunt doar la un princcipiu, apoi fara sa imi dau seama la un altul si apoi altul pana cand haosul s-a instalat.
Din punctul meu de vedere un om fara principii si fara vise nu mai are ce cauta pe acest pamant ... oare eu ce mai caut? am ajuns sa contest tot ceea ce credeam am renuntat la 98% din principiile mele ... cu alte cuvinte viata mea e un haos adevarat. Simt ca aleg fara nici o destinatie si astept sa se intample ceva dar nu stiu ce.
Probabil ca pentru cei care or sa citeasca acest post ... pe care inca nu stiu daca o sa il postez sau nu or sa se plictiseasca pentru ca nu are nici o logica, dar pentru mine conteaza pentru ca incerc sa descarc tot negavitismisnul si sa imi spun pasul cuiva. Cui? Pai mie cand o sa recitesc aceasta postare.
Am ramas fara idei ... sau mai bine zis m-am plictisit sa deschid cutia pandorei. Sunt mult prea multe pe care as vrea sa le scriu dar nu mai vreau. Mi frica sa nu pornesc pe o panta pe care odata ce ai pornit sa nu te mai poti opri. Vreau ca ale mele ganduri inca sa fie cenzurate... nu e bine ca sa spui tot ce gandesti pt ca poate ranesti si odata ce ai spus ceva cu greu sau niciodata nu mai poti repara.
Acum o sa merg la culcare cu o minte si cu 15 % mai libera si descarcata. Sper ca maine sa fie mai bine si uite asa mi-am si luat doza zilnica de iulzie :)))

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Trimiteți un comentariu